Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Η έλλειψη σταθεροποιημένων ερυθρών κρασιών, ώθησε εδώ και πολλά χρονιά την οικογένεια στη δημιουργία αυτής της φιάλης από διαλεκτό αγιωργίτικο σταφύλι της Νεμέας.
Οινοποίηση:
Είναι προϊόν κλασικής ερυθράς οινοποίησης σε ανοξείδωτους οινοποιητές, σε θερμοκρασία 27-28°C. Παραμένει με τα στέμφυλα, για την απαιτούμενη εκχύλιση, από 12 έως 15 μέρες, ανάλογα με τη χρονιά.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Διακρίνεται για το λαμπερό κόκκινο χρώμα του, τα λεπτά του αρώματα, τη φρουτώδη μύτη από κεράσι και βύσσινο και το γεμάτο στόμα, αφού τα ώριμα φρούτα του προσδίδουν μια γεύση φρεσκάδας.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει μακαρόνια με κιμά και ξερό ανθότυρο Κρήτης, γιουβέτσι, ντομάτες γεμιστές με φρέσκα μυρωδικά, μουσακά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη Magnum |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο |
Αρμονία Γεύσεων | Φρούτα |
Χώρα | Ελλάδα |