Στο εστιατόριο του ιστορικού ξενοδοχείου Καστρί Domotel, πλήρως ανακαινισμένο απο τον Οκτώβριο του 2015, θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα γεύμα υψηλού χαζεύοντας τον πευκόφυτο κήπο του. Λιτός και chic διάκοσμος, πολύ δυνατά και εμπνευσμένα πιάτα απο τον Chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και τον Executive chef του ξενοδοχείου Θοδωρή Καρίνο με έμφαση στην ελληνική παράδοση και εξαιρετικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Όλα τα πιάτα παρουσιασμένα άψογα, καλομαγειρεμένα μας άφησαν πλήρως ικανοποιημένους. Μους μετσοβόνε, αρνάκι βιολογικό, κρέατα της Macelleria Oberto ( με ιστορία από το 1965 στο Πιεμόντε της Ιταλίας ) που λιώνουν στο στόμα, εξαιρετικό ριζότο acquerello με μανιτάρια του δάσους πασπαλισμένο με βολάκι Άνδρου, σαλάτα νισουάζ με τόνο Αλοννήσου, κριθαρότο dinkel με καραβίδες, καρπάτζιο μοσχαράκι, ραβιόλι γεμιστό με μοσχαράκι και καπνιστή μελιτζάνα και πολλές άλλες υψηλού επιπέδου γεύσεις. Ικανοποιητή λίστα κρασιών και πρόσχαρο προσωπικό. Το εστιατόριο πήρε βραβείο Ελληνικής κουζινάς 2016.

Hotel Kastri
Ελ.Βενιζέλου 154 Καστρί, 2103507100