Σε μια ταβέρνα απο τα πρώτα κιόλας λεπτά μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό το λέμε διότι όταν καταφτάσει το φρέσκο ζυμωτό ζεστό ψωμάκι ξέρεις οτι και η συνέχεια κάπως έτσι θα κυλήσει…. ο λόγος για το "Παράμαλο", ένα εστιατόριο που πρωτοξεκίνησε στη Χαλκίδα αλλά τελικά έριξε άγκυρα στη Κ.Κηφισιά. Μεγάλη ποικιλία θαλασσινών σε αχιβάδες, κυδώνια, γυαλιστερές όλα να μυρίζουν ιώδιο, και πετροσωλήνες αχνιστούς με ζουμάκι να τρελένεσαι και να βουτάς χωρίς σταματημό. Τυροκαυτερή φούρνου, να γαργαλάει κατευρούτσικα τον ουρανίσκο, καραβιδόψυχα τηγανιτή και λαχταριστή σαν βουτυράκι, καλαμάρι στα κάρβουνα, μυρωδάτο και μαστιχωτό και βέβαια φρέσκο ψαράκι στα κάρβουνα ή στο τηγάνι. Μεγάλη ποικιλία, ως αρμόζει σε ψαροταβέρνα που σέβεται τον εαυτό της, σε τσίπουρα και ούζα αλλά και αρκετές επιλογές σε κρασί. Το σέρβις τάχιστο, ευγενικό, με τον Τσάφ (ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού) στα decks να περιφέρεται σε ένα μαγαζί ευρύχωρο με διακόσμηση καλόγουστη, απλή και κουλτουριάκη. Θα περάσετε ωραία και θα φάτε υπέροχα!

Παράμαλο
Πάρνηθος 13, Νέα Κηφισιά, τηλ. 210 62 05 927.