Λεπτομέρειες
Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά. Αλκοολική ζύμωση παρουσία των στέμφυλων υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Τελική ανάμειξη ώστε να προκύψει ο επιθυμητός, χαρακτήρας.Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Κόκκινα φρούτα (φραμπουάζ, φράουλα), βούτυρο σε φόντο βανίλιας. Στόμα ισορροπημένο με ικανοποιητικό όγκο.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κίτρινα τυριά, αλλαντικά, κρεατικά και πάστες. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Πελοπόννησος |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Merlot |
Αρμονία Γεύσεων | Αλλαντικά, Κόκκινο Κρέας, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Cavino |