Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ένα πολύ καλό και ζωντανό κρασί, με αρώματα μπαχαρικών, δαμάσκηνου και φρούτων του δάσους. Απαλό και στρογγυλό σώμα αρμονικό αναφορικά με τις τανίνες του.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει άριστα μαγειρευτά κόκκινα κρέατα, πουλερικά μαγειρεμένα με κόκκινες σάλτσες και ημίσκληρα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Saint Emilion |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Chateau Figeac |