Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθύ πορφυρό χρώμα, άρωμα δαμάσκηνου, με νότες δρυ, πρόωρο αρκετά με δυνατότητες όμως παλαίωσης. Η αίσθηση του εδάφους είναι αρκετά έντονη, στο τελείωμα κόκκινα φρούτα και σχετικά καλή διάρκεια.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει μαγειρευτά κόκκινα κρέατα και ημίσκληρα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Saint Emilion |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Chateau La Gaffeliere |