Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Το κόκκινο Magneau είναι ένα κρασί που γεμίζει τον ουρανίσκο από άκρη σε άκρη χωρίς να είναι ποτέ βαρύ.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει μαγειρευτά κόκκινα κρέατα και ημίσκληρα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Περιοχή | Graves |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Chateau Magneau |