Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα βαθύ μωβ και στη μύτη αρώματα ακακίας, βατόμουρου, βανίλιας και καπνού. Ιδιαίτερα γεμάτο σώμα, με ένταση και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει μαγειρευτά κόκκινα κρέατα και ημίσκληρα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Saint Estephe |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Chateau Montrose |