Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση που πραγματοποιείται στο οινοποιείο Τσάνταλη στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής. Ο οίνος παλαιώνει για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ο διττός ερυθρός χαρακτηρίζεται από ελκυστικό κόκκινο χρώμα με πορφυρές ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα αρώματα κόκκινων φρούτων (αγριοκέρασο, βύσσινο), ενώ στο στόμα παρουσιάζεται ισορροπημένος και μαλακός με νότες από βανίλια.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει αρμονικά ψητό χοιρινό κρέας και κίτρινα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Merlot, Ξινόμαυρο |
Αρμονία Γεύσεων | Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Τσάνταλης |