Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Παλαίωση σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια τουλάχιστον για 18 μήνες στην κάβα του οινοποιείου στη Ζίτσα.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα βαθύ κόκκινο, άρωμα από βύσσινο, ξηρά φρούτα, βανίλια, γεύση γεμάτη.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει πιάτα με σάλτσα, ζυμαρικά, πίτες, κυνήγι και διάφορα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Merlot, Βλάχικο, Μπεκάρι |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Γκλίναβος |