Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια μετά την τράπεζα διαλογής οδηγούνται στο πιεστήριο, όπου εφαρμόζοντας χαμηλές τιμές πίεσης, εξάγεται ο πολύ υψηλής ποιότητας χυμός. Ο μούστος μετά την απολάσπωσή του, μεταφέρεται με τη βοήθεια της βαρύτητας στα βαρέλια, όπου λαμβάνει χώρα η αλκοολική (και η μηλογαλακτική) ζύμωση. Εκεί, ο ολοκληρωμένος πλέον οίνος παραμένει με τις οινολάσπες του για 6 μήνες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρυσοκίτρινο χρώμα κ πολυσύνθετο άρωμα τροπικών φρούτων (μάνγκο, ανανάς), μελιού και κηρού σε ένα διακριτικό φόντο ψημένου ψωμιού. Στο στόμα λιπαρό κ στρόγγυλο, με μία αίσθηση γλυκύτητας, και αφήνοντας μία χαρακτηριστική φρεσκάδα στην επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά ψάρια ψητά, όστρακα, μακαρονάδες και μεγάλη γκάμα λιπαρών τυριών. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Chardonnay |
Αρμονία Γεύσεων | Ψάρια |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Παυλίδης |