Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Προζυμωτική εκχύλιση στους 14◦C για 30 ώρες. Αλκοολική ζύμωση με «άγριες ζύμες» σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 17◦C. Μετά τη ζύμωση παραμονή πάνω στις λεπτές οινολάσπες και περιοδικό batonnage για 4 μήνες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αρώματα φρούτων με κυρίαρχο το αχλάδι, τον ανανά και το κόκκινο γκρέιπφρουτ. Πληθωρικό σώμα με τραγανή οξύτητα που καταλήγει αρμονικά σε μακρά και αρωματική επίγευση, με νότες μεταλλικότητας.
Συνδυασμοί:
Σερβίρεται στους 8-10°C και συνοδεύει ψάρια, θαλασσινά, sushi και λαχανικά.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13.5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Ασκός |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Ασύρτικο |
Αρμονία Γεύσεων | Sushi, Θαλασσινά, Λαχανικά, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Esmios |