Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Παλαιώνει για 4 μήνες σε δρύινο βαρέλι. Επιδέχεται παλαίωση 3-4 ετών.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χαρακτηρίζεται από πολύπλοκα αρώματα κίτρινων φρούτων (ανανά, αχλάδι) και βουτύρου. Στο στόμα είναι\r\nπλούσιο και παχύ.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει θαλασσινούς μεζέδες, μύδια σαγανάκι. Σερβίρεται στους 10-12°C σε κλειστή τουλίπα.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Επιτραπέζιος |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Chardonnay |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Παπαϊωάννου |