Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Παράγεται από αρχαία ελληνική ποικιλία, που έφτασε στην Ιταλία πριν από 2.500 χρόνια. Στη μύτη έχουμε έντονα το άρωμα του σταφυλιού. Στο στόμα έχουμε ευρεία οξύτητα και πικάντικες νότες σε συνδυασμό με μαλακές νότες βαλσάμικου. Μακρά και φρουτώδης επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά λευκά κρέατα, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ελαφριά τυριά, όπως mozzarella. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Περιοχή | Avellino |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Greco |
Αρμονία Γεύσεων | Carpaccio Τόνου, Sushi, Tartare ψαριού |
Χώρα | Ιταλία |
Παραγωγός | Feudi Di San Gregorio |