Λεπτομέρειες
Είναι το προϊόν της απόσταξης ζυμωμένου χυμού ζαχαροκάλαμου με 38% ως και 48% αλκοολικούς βαθμούς. Μπορούν να προστεθούν μέχρι και 6 γραμμάρια ζάχαρης ανά λίτρο.
Η cachaca λέγεται ότι διαφέρει από το ρούμι γιατί η ίδια φτιάχνεται από χυμό ζαχαροκάλαμου, ενώ το ρούμι φτιάχνεται, είτε από μελάσα, είτε από χυμό ζαχαροκάλαμου που ωριμάζει σε βαρέλια από βελανιδιά.
Βαθμοί: 40%
Χώρα: Βραζιλία
Πληροφορίες
Βαθμοί | 40% |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χώρα | Βραζιλία |
Παραγωγός | Janeiro |