Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τα αποραγισμένα σταφύλια οδηγούνται σε ειδικές δεξαμενές όπου γίνεται η εκχύλιση του χρώματος. Έτσι αποκτά σώμα, ωραίο μπορντό χρώμα και χαρακτηριστικά γεμάτου κόκκινου κρασιού. Παλαίωση σε δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα βαθύ κόκκινο, άρωμα από βανίλια, κανέλα και φρούτα του δάσους. Γεύση γεμάτη, βελούδινη, διακριτική.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κρέατα, αλλαντικά και τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Αγιωργίτικο, Βλάχικο, Μπεκάρι |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Γκλίναβος |