Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ζωηρό κόκκινο χρώμα, ευχάριστο άρωμα κόκκινων γλυκών φρούτων, όπως κεράσι και φράουλα. Γεύση απαλή με μαλακές τανίνες, καλή οξύτητα, πολύ καλή ισορροπία και αρωματική επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας, σαλάτες, ορεκτικά, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, πίτσα, αλλά και κόκκινα κρέατα, όπως cassoulet, συκώτι τηγανητό και μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια. Σκληρά και ημίσκληρα τυριά, όπως κεφαλοτύρι και gouda, κρέατα, όπως φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα. Πιάτα θαλασσινών και ψαριών, όπως carpaccio χταποδιού. Τυριά με ξινές γεύσεις όπως ξινομυζήθρα, αλλά και σκληρά όπως emmental. Σερβίρεται στους 14-16°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Ποικιλία | Κοτσιφάλι, Μανδηλάρι |
Χώρα | Ελλάδα |