Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Κλασσική λευκή οινοποίηση, με διαχωρισμό του προρόγου, στατική απολάσπωση και ζύμωση του διαυγούς γλεύκους σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18-20°C. Κάθε ποικιλία οινοποιείται χωριστά και οι αναμείξεις γίνονται μετά την ολοκλήρωση των ζυμώσεων.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αχυροκίτρινη όψη, πολύπλοκο άρωμα με ένταση και ποιότητα. Εξαιρετική γευστική ισορροπία, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά λιπαρότητα, φρεσκάδα και μεγάλη διάρκεια.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει όλα τα ελαφρά πιάτα της καθημερινής κουζίνας που βασίζονται σε λευκά κρέατα, θαλασσινά και λαχανικά, αλλά πίνεται θαυμάσια και σκέτο. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Chardonnay, Μπατίκι, Ροδίτης |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Βογιατζής |