Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια συλλέγονται χειρωνακτικά και μεταφέρονται στο οινοποιείο μέσα σε μικρά πλαστικά τελάρα. Ακολουθεί προσεκτική διαλογή σταφυλιών, εκραγισμός και πλήρωση των οινοποιητών. Η αλκοολική ζύμωση και η εκχύλιση πραγματοποιούνται στους max. 30°C με διάρκεια περίπου 15 ημερών. Ακολουθεί η παλαίωση του κρασιού σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για περίπου 12 μήνες και εμφιάλωση στο Κτήμα Εύχαρις.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Σκούρο χρώμα με βυσσινί αποχρώσεις, σύνθετο μπουκέτο αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, γεμάτο στόμα με ευγενικές τανίνες, μακρύ τελείωμα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει θαυμάσια κόκκινα κρέατα, κυνήγι και πικάντικα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Syrah |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Εύχαρις |