Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τα αποραγισμένα σταφύλια οινοποιούνται σε ειδικές δεξαμενές. Έτσι αποκτά σώμα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του πατροπαράδοτου Ζιτσιώτικου κρασιού. Δεύτερη ζύμωση σε κλειστές δεξαμενές το εμπλουτίζει με το φυσικό ανθρακικό.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα της άγριας φράουλας με κεραμιδί ανταύγειες, άρωμα πικάντικο με αποχρώσεις μπαχαρικών και ώριμων σταφυλιών που το κάνουν πιο πικάντικο, με χιλιάδες φυσαλίδες.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει πίτες, πίτσα, μεζέδες, κρέατα στη σχάρα και ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 11,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Αφρώδης, Π.Γ.Ε. |
Ποικιλία | Βλάχικο, Μπεκάρι, Ντεμπίνα |
Αρμονία Γεύσεων | Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Γκλίναβος |