Λεπτομέρειες
Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ωρίμανση του οίνου σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Αρώματα ώριμων φρούτων του δάσους, με νότες βανίλιας, δέρματος και μαύρου πιπεριού. Στόμα ισορροπημένο, βελούδινο, με έντονα τα αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και τρυφερές γλυκές τανίνες που συνοδεύουν έως το τελείωμα το αγαπημένο αυτό κρασί του Αριστοτέλη, που ξαναζωντανεύει στις πλαγιές της Σιθωνίας μια παράδοση αιώνων.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά λευκά και κόκκινα κρέατα, μεσογειακή κουζίνα, τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Ο.Π. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Λημνιό |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Πόρτο Καρράς |