Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ωριμάζει σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια, με την παραδοσιακή μέθοδο “Solera y Criaderas” στην πόλη Jerez De La Frontera. Η κάθε ποικιλία ωριμάζει ξεχωριστά, πριν το blend. Σκούρο καφέ χρώμα με χάλκινες ανταύγειες. Αρώματα από καπνιστό ξύλο, αποξηραμένα σύκα και σταφίδες. Στο στόμα φρέσκο, μεταξένιο με ισορροπημένη οξύτητα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά φρούτα, τυριά, επιδόρπια και ζουμερά σοκολατένια cakes. Σερβίρεται σε ποτήρι λευκού κρασιού στους 10-12°C.
Βαθμοί: 20%
Χώρα: Ισπανία
1 –
1
1