Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Λευκή οινοποίηση με παραμονή του χυμού από 8 έως 10 ώρες μαζί με τους φλοιούς (μέθοδος skin contact) προκειμένου να γίνει καλύτερη εκχύλιση των αρωμάτων. Ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18°C.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα λευκοκίτρινο. Αρώματα μεγάλης έντασης και διάρκειας που φανερώνουν καθαρά την ποικιλία από την οποία προέρχεται. Γεύση πλούσια, ισορροπημένη.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει όλα τα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία τυριών και λευκά κρέατα. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Δαφνί |
Αρμονία Γεύσεων | Θαλασσινά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Λυραράκης |