Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ένα ξεχωριστό ροζέ από την ιδιαίτερη ποικιλία Μαντηλάρι, στρογγυλό, με νότες από κεράσι - η οξύτητά του (προερχόμενη από το σταφύλι) το κάνει ένα πολύ καλό ταίρι για φαγητό.
Συνδυασμοί:
Θαλασσινά με έντονες γεύσεις, λαχανικά στη σχάρα, πουλερικά. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Ποικιλία | Μανδηλάρι |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Λυραράκης |