Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Οι δύο πιο σημαντικές ερυθρές ποικιλίες της Κρήτης Κοτσιφάλι και Μανδηλαριά παντρεύονται και ορισμένες χρονιές συμπληρώνεται στο χαρμάνι Syrah. Βαθιά χρωματική ένταση. Στη μύτη η συμπύκνωση κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, καφέ, cassis και μπαχαριού συναγωνίζεται με την αίσθηση βανίλιας και ψημένου ψωμιού. Γεύση πλούσια με λιπαρό χαρακτήρα. Ένα κρασί που υπόσχεται διάρκεια στο χρόνο.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κρέατα σχάρας, λουκάνικα, κοκκινιστά πιάτα και ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Syrah, Κοτσιφάλι, Μανδηλαριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Πατεριανάκης |