Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τυπική ερυθρή οινοποίηση. Ζύμωση και παλαίωση για 1 έτος σε ανοξείδωτες δεξαμενές, υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία. Ένα μέρος του γλεύκους ζυμώνεται σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα βαθύ ερυθρό με βιολετί ανταύγειες. Στη μύτη επικρατούν σύνθετα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών. Το στόμα πλούσιο με ισορροπημένη γεύση και σύνθετη επίγευση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινα κρέατα, πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας και μαλακά τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Μανδηλαριά, Μαυροτράγανο |
Αρμονία Γεύσεων | Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Σιγάλας |