Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Στη µύτη έχει συµπυκνωµένα φρούτα, µαύρο κεράσι, σύκα και δαµά-σκηνα, αλλά και αρώµατα βανίλιας και καβουρδισµένου. Στο στόµα, τα φρούτα επιστρέφουν µε γήινες νότες και αρώµατα καπνού. Έχει φρεσκάδα, δυνατό τανικό σώµα που ισορροπεί µε ωραία οξύτητα και αφήνει µια µακρά επίγευση. Η γενικότερη ποιότητα του οίνου είναι εξαιρετική.
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται υπέροχα με βουβάλι ή μοσχάρι μαγειρεμένο με ντομάτα ή φιλέ μινιον με λαχανικά και βαλσάμικη σάλτσα. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Μακεδονία |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon |
Αρμονία Γεύσεων | Μαγειρευτά πιάτα με βάση το κρέας, Σαλάτες |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Νεραντζής |