Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Σε ειδικό οριζόντιο ανοξείδωτο οινοποιητή, γεμίζει με ακέραια σταφύλια. Στη συνέχεια κλείνει ερμητικά και παροχετεύεται διοξείδιο του άνθρακα. Προκαλείται έτσι ενδοκυτταρική ζύμωση για τουλάχιστον 10 μέρες. Στη συνέχεια η σταφυλομάζα οδηγείται στο πιεστήριο για να διαχωριστεί από τα στέμφυλα και το κρασί αποζυμώνει σε μια κλασική δεξαμενή λευκής οινοποιήσης σε χαμηλή θερμοκρασία, ώστε να διατηρήσει τα ιδιαίτερα αρώματα του. Οι τανίνες είναι σχεδόν απούσες, αφού ο μούστος δεν έχει εκχυλίσει με τα στέμφυλα.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Έντονα αρώματα βατόμουρου, μπανάνας, μικρών κόκκινων φρούτων, ενώ στο στόμα εμφανίζεται απαλό, πληθωρικό σε γεύση και με καλή επίγευση
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ποικιλία φρούτων, ελαφριά γεύματα και συνοδεύει άριστα το καθημερινό φαγητό. Απολαύσετε το και σαν aperitif. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Syrah |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Αϊδαρίνης |