Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Ο τρύγος γίνεται με τα χέρια, τα σταφύλια διαλέγονται και τοποθετούνται στην πρέσα χωρίς να πολτοποιηθούν. Πραγματοποιείται μια ελαφριά πίεση ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη λεπτότητα και άρωμα. Μετά από μία μετάγγιση, η ζύμωση γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία. Η εμφιάλωση γίνεται λίγο μετά τον τρύγο και μετά από αλλεπάλληλες μεταγγίσεις. Διατηρείται σε ανοξείδωτους κάδους μέχρι την εμφιάλωση.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο απεριτίφ, χρώματος απαλού ροζ, με άρωμα τριαντάφυλλο.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει άσπρες σάλτσες, ψάρια, καπνιστό σολομό, σουφλέ. Σερβίρεται στους 11-13°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol.. |
---|---|
Περιοχή | Provence |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache, Mourvedre, Rolle, Semillon, Syrah, Ugni Βlanc |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Sumeire Regine |