Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση. Παλαιώνει σε δρύινο βαρέλι για 6 έως 8 μήνες και δώδεκα στη φιάλη. Επιδέχεται παλαίωση 5 - 7 ετών.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χαρακτηρίζεται από αρώματα κόκκινων φρούτων, κέδρο και φραγκοστάφυλο σε φόντο βανίλιας. Στο στόμα είναι τυπικό της ποικιλίας, φίνο και πλούσιο με ωραία οξύτητα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει κόκκινο κρέας και λιπαρές γεύσεις. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Επιτραπέζιος |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Pinot Noir |
Αρμονία Γεύσεων | Κόκκινο Κρέας |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Παπαϊωάννου |