Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Έντονο ρουμπινί χρώμα. Στο στόμα έχουμε έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων. Μέτριο σώμα με μαλακές και ισορροπημένες τανίνες.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ψητά κόκκινα κρέατα, ώριμα τυριά και μαγειρευτά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Veneto |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Corvina, Corvinone |
Αρμονία Γεύσεων | Bbq, Αρνάκι, Κόκκινο Κρέας, Κυνήγι, Μαγειρευτά πιάτα με βάση το κρέας, Μοσχαράκι Γάλακτος, Πάπια, Τυριά, Χοιρινό |
Χώρα | Ιταλία |
Παραγωγός | Quintarelli Giuseppe |