Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Απολαύστε την υψηλή ποιότητα, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα τις ομοιότητες και τις διαφορές του (100% ) Ασύρτικου από την Οία, το Ημεροβίγλι, των Φηρών, του Βουρβούλου, του Πύργου, του Μεγαλοχωρίου και του Ακρωτηρίου. Και τα επτά παρέμειναν για ένα χρόνο μαζί με τις οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται με ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρεατικά με λευκές σάλτσες και τυριά. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Περιοχή | Σαντορίνη |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Κιβώτιο 7 φιαλών |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Ο.Π. |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Ασύρτικο |
Αρμονία Γεύσεων | Θαλασσινά, Κοτόπουλο, Τυριά, Ψάρια |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Σιγάλας |