Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Εφαρμόζεται η κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με χρήση ζυμών για 6-8 ημέρες και σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30°C. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και ωρίμανση του οίνου σε δρύινα βαρέλια για 12-18 μήνες και συνέχεια σε φιάλες για ένα περίπου χρόνο στις υπόγειες κάβες του κτήματος.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Με σκούρο βαθύ κόκκινο χρώμα, σύνθετο άρωμα βιολέτας και γαρύφαλλου, πικάντικο στόμα όπου κυριαρχούν το πιπέρι και η κανέλα, αλλά και πλούσια βελούδινη επίγευση, το Syrah του κτήματος Πόρτο Καρράς, αποτελεί ένα από τα αριστοκρατικότερα κρασιά στην χώρα μας. Επιδέχεται μακρόχρονη παλαίωση στην φιάλη, όπου μεγιστοποιεί με μεγάλη υπομονή την γευστική του ολοκλήρωση. Ένα από τα σπάνια κρασιά που ακόμη και μετά από δέκα χρόνια ξέρει να ανοίγει τις καρδιές των ανθρώπων.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά ψητά κρέατα και γλυκά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Ποικιλία | Syrah |
Αρμονία Γεύσεων | Γλυκά |
Χώρα | Ελλάδα |