Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Αμπελώνας:
Αμπέλια ηλικίας 50 ετών κατά μέσο όρο από τους αμπελώνες στις περιοχές Έξω Γωνιά, Μεγαλοχώρι, Μεσαριά και Ακρωτήρι σε ηφαιστειακά και πετρώδη εδάφη και σε υψόμετρο μέχρι 400 μέτρα.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αρωματική μύτη με άφθονο κεράσι και φράουλα, πιπεράτες νύξεις ενώ το στόμα διαθέτει πάχος που ισορροπεί θαυμάσια από κύματα φρεσκάδας που χαρίζει η τραγανή οξύτητα.
Συνδυασμοί:
Τέλειος συνδυασμός για πιάτα ελληνικής κουζίνας όπως λαδερά φασολάκια, μπριάμ, αυγά καγιανάς ή στραπατσάδα με ντομάτα, Σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες και ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα ή λαχανικά. Από τα πιο food-friendly στυλ κρασιού, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Ποικιλία | Ασύρτικο, Μανδηλαριά |
Χώρα | Ελλάδα |