ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο τορτελίνια ανα 3 άτομα
250 γρ κιμά μοσχαρίσιο
Μια χούφτα φασόλια χάντρες βρασμένα.
Λάδι
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 φλ. Ντομάτα χυμό
2 φλ. Ζωμό λαχανικών
Αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, καπνιστή πάπρικα, κανέλα
1 σκελίδα σκόρδο
1κσ. Πελτέ
1ποτηράκι του καφέ κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και μετά το κιμά μαζί. Ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά. Σβήνουμε με το κρασάκι και ρίχνουμε τη ντομάτα και το ζωμό. Όσο φτιάχνεται η σάλτσα μας, σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια. Σουρώνουμε τα τορτελίνια μόλις είναι έτοιμα και τα ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα με το κιμά και τη ντομάτα. Προσθέτουμε στο τέλος τα φασόλια. Ανακατεύουμε. Τα σερβίρουμε σε πιάτο σούπας και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
Καλή σας όρεξη.

Προτεινόμενο κρασί:
ΑΛΦΑ SYRAH