Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Ζύμωση με επιλεγμένες ζύμες σε ανοξείδωτη δεξαμενή και ωρίμαση πάνω στις φίνες οινολάσπες, για 10 μήνες. Εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο και χωρίς προσθήκη θειώδους.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθύ χρυσολεμονί στην όψη, που προσδίδει εξέλιξη. Εξαιρετική πολυπλοκότητα στην μύτη, με όλα τα χαρακτηριστικά του Ασύρτικου (ορυκτός χαρακτήρας, μέλι) αλλά δοσμένα με μια σπάνια πυκνότητα. Πολύ γεμάτο στο στόμα, αίσθηση αφής που πλησιάζει στις τανίνες, υψηλή, κοφτερή οξύτητα. Επίγευση που εντυπωσιάζει με την διάρκειά της.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει έντονες πολύπλοκες γεύσεις, ψαρόσουπα, πατέ. Σερβίρεται στους 12-14°C. Επιδέχεται παλαίωση για 8-12 χρόνια από τον τρύγο.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 15%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Ο.Π. |
Ποικιλία | Ασύρτικο |
Χώρα | Ελλάδα |