Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Διακρίνεται για το γκριζοπράσινο χρώμα του και τη φρεσκάδα του. Χαρακτηρίζεται από το έντονο ποικιλιακό άρωμα ανθέων και εσπεριδοειδών στη μύτη και στο στόμα, με κυρίαρχα το λευκό τριαντάφυλλο, το γιασεμί και το κίτρο. Φρέσκο κρασί, τραγανό και ισορροπημένο, με επίγευση που διαρκεί.
Συνδυασμοί:
Συνδυάζεται με ασιατική κουζίνα, οστρακόδερμα, λευκά μαλακά τυριά, ζυμαρικά, λευκές σάλτσες, τηγανητά ψάρια. Σερβίρεται στους 8-10°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 11,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Μαντινεία |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Μοσχοφίλερο |
Αρμονία Γεύσεων | Ασιατική Κουζίνα, Ζυμαρικά, Οστρακοειδή, Τυριά, Ψάρια |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Ζαχαριάς |