Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Αρώματα φρούτων, κυρίως κόκκινων, καραμέλας, βανίλιας και ξύλου. Καλή δομή, πικάντικες τανίνες και κρεμώδη υφή. Απαλή οξύτητα, με το καιρό το κρασί αυτό ξετυλίγει όλες τις πτυχές του.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει έξοχα πάπια ψητή, μαγειρευτά κόκκινα κρέατα, ραγού, αρνάκι ή μοσχαράκι ψητό, φιλέτα και ώριμα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 14,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Saint Emilion |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Merlot |
Αρμονία Γεύσεων | Αρνάκι, Κόκκινο Κρέας, Μοσχαράκι Γάλακτος, Πάπια, Τυριά |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Moueix Jean Pierre |