Το Condado de Haza είναι και παράλληλα δεν είναι ένα κλασικό κρασί βγαλμένο από τα χέρια του Alejandro Fernandez. Η μεγάλη εκχύλιση, η επιμονή στη χρήση 100% Αμερικάνικου βαρελιού και η πολυπλοκότητα που δεν φωνάζει, κάνουν αυτό το κρασί ένα ατόφιο δημιούργημα του μεγάλου οινοπαραγωγού. Ωστόσο, το ψυχρό μεσόκλιμα του αμπελώνα δίνουν στο Condado de Haza μια κοφτερή οξύτητα κι ένα πολύ έντονο αλλά φρέσκο φρούτο, ενώ οι ταννίνες είναι φίνες στην υφή και ώριμες. Αξίζει να το κρατήσετε για τουλάχιστον δέκα χρόνια από τον τρύγο.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Kομψό, μέτριο σώμα, μαλακές τανίνες και καλή οξύτητα. Ελαφρύ με φρουτώδη, με αρώματα φράουλας και κερασιού.
Συνδυασμοί:
Σερβίρεται με χαμόν και με κοκκινιστά πιάτα πουλερικών. Σερβίρεται στους 11-13°C.
. –
.