Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Αλκοολική ζύμωση στους 22◦C Εκχύλιση 4 μέρες 6μηνη ωρίμανση πάνω στις λεπτές οινολάσπες και 6 έως 8 μήνες στη φιάλη.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα βαθύ ρουμπινί, εκφραστικό και εντυπωσιακό αρωματικό μπουκέτο ώριμων κόκκινων φρούτων.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει όλα τα κλασικά κρεατικά στη σχάρα, κυνήγι και δυνατά τυριά στο τέλος του γεύματος. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Ασκός |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Αγιωργίτικο |
Αρμονία Γεύσεων | Κυνήγι, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Esmios |