Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Προζυμωτική εκχύλιση 12-15 ώρες στους 15◦C Ελεγχόμενη θερμοκρασία ζύμωσης στους 17. Ωρίμανση πάνω στις λεπτές οινολάσπες.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Λαμπερό αχυρένιο χρώμα. Στη μύτη, συναντάμε ώριμα τροπικά φρούτα, νότες λευκών λουλουδιών και πλούσιο στόμα γεμάτο φινέτσα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει άριστα θαλασσινά, λευκά κρέατα και ζυμαρικά, καθώς και πιάτα ασιατικής και κυρίως Ιαπωνικής κουζίνας. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Π.Γ.Ε. |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Μαλαγουζιά |
Αρμονία Γεύσεων | Sushi, Θαλασσινά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Esmios |