Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με πολυπλοκότητα αρωμάτων στη μύτη κυρίως εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων. Γεμάτο στο στόμα, με τραγανή οξύτητα και ορυκτότητα.
Συνδυασμοί:
Συναδιάζεται με Ελληνική κουζίνα, ορεκτικά, πράσινες σαλάτες, τυριά, ψητά ψάρια - Σερβίρεται στου 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Περιοχή | Αχαϊα |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Ροδίτης |
Αρμονία Γεύσεων | Σαλάτες, Τυριά, Ψάρια |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Αχαιών Οινοποιητική |