Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Τα σταφύλια συλλέγονται χειρωνακτικά και μεταφέρονται στο οινοποιείο μέσα σε μικρά πλαστικά τελάρα. Ακολουθεί προσεκτική διαλογή σταφυλιών, εκραγισμός και πλήρωση των οινοποιητών. Η αλκοολική ζύμωση και η εκχύλιση πραγματοποιούνται στους 30°C max με διάρκεια περίπου 15 ημερών. Ακολουθεί η παλαίωση του κρασιού σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για περίπου 12 μήνες και εμφιάλωση στο κτήμα Εύχαρις.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Πολύπλοκο μπουκέτο σε φόντο βανίλιας,ρωμαλέο σώμα ευγενικών τανικών και βελούδινο γοητευτικό τελείωμα.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει αρμονικά πολλά μαγειρεμένα φαγητά με κόκκινο κρέας και όλα τα κίτρινα τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Grenache Rouge, Merlot, Syrah |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Εύχαρις |