Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθυπόρφυρο ρουμπινί, κεράσι, κασσίς, μπαχαρικά παντρεμένα με βανίλια και αποξηραμένο γαρύφαλλο. Πλούσιο άγγιγμα, πολύπλοκο με βάθος και πολύ καλή δομή.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει άριστα κρέατα και τυριά με έντονη γεύση. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Περιοχή | Μεσσηνία |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Αρμονία Γεύσεων | Κόκκινο Κρέας, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Δερέσκου |