Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Εφαρμόζεται η κλασσική μέθοδος ερυθράς οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών για 6-8 ημέρες και θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 30°C. Ακολουθεί μηλογαλακτική ζύμωση και ωρίμανση του οίνου σε δρύινα βαρέλια για ένα περίπου χρόνο.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Βαθυκόκκινο χρώμα με πικάντικα αρώματα πιπεριού και κανέλας. Στο στόμα είναι γεμάτο αλλά και εύκολο χωρίς επιθετικές τανίνες. Μαλακό, ολοκληρωμένο και στρογγυλό το αγαπημένο αυτό κρασί του Αριστοτέλη, ξαναζωντανεύει στις πλαγιές της Σιθωνίας μια παράδοση αιώνων.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει ιδανικά όλα τα λευκά κρέατα και τις λαδερές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Σερβίρεται στους 16-18°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ο.Π.Α.Π. |
Ποικιλία | Cabernet Sauvignon, Λημνιό |
Χώρα | Ελλάδα |