Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Η κλασική λευκή οινοποίηση, με διαχωρισμό του προρόγου, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18-20°C.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χρώμα αχυροκίτρινο. Αρώματα σύνθετα με ένταση και ποιότητα. Άριστη γευστική ισορροπία.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει όλα τα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία τυριών και λευκά κρέατα. Σερβίρεται στους 12-13°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12,5%vol. |
---|---|
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Τοπικός |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Πλυτό |
Αρμονία Γεύσεων | Θαλασσινά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Λυραράκης |