Λεπτομέρειες
Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά. Η αλκοολική ζύμωση πραγματοποιείται από επιλεγμένες ζύμες, σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ωρίμανση για2 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές με τις λεπτές λάσπες της ζύμωσης. Τελική ανάμειξη ώστε να προκύψει ο επιθυμητός χαρακτήρας.Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Λευκοκίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Κομψός αρωματικός χαρακτήρας πυρηνόκαρπων φρούτων, εσπεριδοειδών και λευκών λουλουδιών. Στόμα απαλό με διακριτική οξύτητα και ικανοποιητική αίσθηση όγκου.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει λευκά τυριά, πράσινες σαλάτες με γλυκές σάλτσες, θαλασσινά. Σερβίρεται στους 10-12°C.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 12%vol. |
---|---|
Περιοχή | Αχαϊα |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός |
Χρώμα Οίνου | Λευκό |
Ποικιλία | Μοσχάτο, Ροδίτης |
Αρμονία Γεύσεων | Γλυκόξινες Σάλτσες, Θαλασσινά, Σαλάτες, Τυριά |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Cavino |