Λεπτομέρειες
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Σε αυτό το κρασί έχουμε πολύ ζωντανά αρώματα φραγκοστάφυλλου, μούρων και καπνού. Στον ουρανίσκο είναι ώριμο γευστικά, στρογγυλό, με απαλές τανίνες. Κατάλληλο για παλαίωση.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει μαγειρευτά κόκκινα κρέατα και τυριά. Σερβίρεται στους 16-18°C.\r\n
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13%vol. |
---|---|
Περιοχή | Pauillac |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Chateau |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot |
Χώρα | Γαλλία |
Παραγωγός | Chateau d' Armailhac |