Καλύτερο από ποτέ, το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου εκτινάσσεται με μια πολυσύνθετη γαστρονομία σπονδυλωτών πιάτων στο club των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας. Ο Olivier Campanha, ο οποίος υπήρξε δεξί χέρι του Pierre Gagnaire, ενός από τους μεγαλύτερους σεφ στον κόσμο, ανοίγει φέτος τα χαρτιά του και κεντάει μια μοντέρνα, σούπερ πρωτότυπη κουζίνα.
Κορυφαίο πιάτο: Ριζότο με παλαιωμένο ρύζι Aquerellο, μανιτάρια enoki τεμπούρα, μοσχάρι τατάκι με λάδι σοκολάτας και αβοκάντο με κάρι.



Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το ρύζι Acquerello.