Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας
Λεπτομέρειες
Οινοποίηση:
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση. Παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια για 20 μήνες και τουλάχιστον ένα χρόνο στη φιάλη. Επιδέχεται παλαίωση άνω των δέκα ετών ή και περισσότερο.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά:
Χαρακτηρίζεται από συμπυκνωμένα και πυκνά αρώματα κόκκινων φρούτων ενισχυμένων από αρώματα μπαχαρικών όπως μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Στο στόμα ξεκινάει με γλύκα και σύντομα κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι έντονες ακόμα τανίνες του.
Συνδυασμοί:
Συνοδεύει όλα τα πλούσια πιάτα κρεάτων, ιδιαίτερα όταν γίνονται με τη συμμετοχή μπαχαρικών. Σερβίρεται στους 16-18°C σε κλειστή τουλίπα.
Πληροφορίες
Βαθμοί | 13,5%vol. |
---|---|
Περιοχή | Νεμέα |
Τύπος Συσκευασίας | Φιάλη |
Συσκευασία | Τεμάχιο |
Είδος Οίνου | Ξηρός , Π.Ο.Π. |
Χρώμα Οίνου | Ερυθρό |
Ποικιλία | Αγιωργίτικο |
Χώρα | Ελλάδα |
Παραγωγός | Παπαϊωάννου |